Ege Postası
Geri

İYİ Parti'de üç ilçeye başkan atandı

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, atamaları yapılan Torbalı, Balçova ve Narlıdere ilçe başkanlarına mazbatalarını vererek, başarı dileğinde bulundu.Toplantıda hafta sonu gerçekleşmesi beklenen Ege Bölge Toplantısı hakkında da bilgi veren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Ege Bölgesi’ndeki 7 il ve İzmir’i kapsayacak olan toplantının partisinin Genel Sekreteri Cihan Paçacı’nın katılımıyla İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşeceği bilgisini verdi. Bölge toplantısı İzmir'de yapılacak... Atamalar tam gaz
İYİ Parti'de üç ilçeye başkan atandı
Haberler / Yerel Politika
19 Kasım 2018 Pazartesi 16:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Kırkpınar’ın il başkanı olarak atanmasının ardından İzmir teşkilatındaki revizyon çalışmaları kapsamında Torbalı, Balçova ve Narlıdere ilçe başkanları belli oldu. Narlıdere’ye Derya Türkgülü, Balçova’ya Hicran Elezür, Torbalı’ya Abdül Baki Akyüz atandı.

Kırkpınar, yeni ilçe başkanlarına il başkanlığında düzenlenen bir toplantıyla mazbatalarını sundu. Narlıdere İlçe Başkanlığı’na atanan AK Parti İzmir İl Disiplin Kurulu eski Üyesi de olan Avukat Derya Türkgülü’nün rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı toplantıda Balçova ve Torbalı başkanları mazbatalarını İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’dan aldı.

20 ARTI 3 İLÇE TAMAM, 5’İ CUMA GÜNÜ ATANACAK

Mazbataları veren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, il yönetim kurulu ve disiplin kurulu üyelerinin ardından 20 ilçenin atamasının tamamlandığını belirterek, bugün atanan ilçe başkanlarının ardından kalan ilçe başkanlarından beşinin atamalarının ise Cuma günü yapılacağını söyledi.

YENİ BAŞKANLAR ÇALIŞMA SÖZÜ VERDİ

Mazbatasını alan İYİ Parti Torbalı İlçe Başkanı Abdül Baki Akyüz, partisinin iktidarı için gece gündüz çalışacağı sözü verirken; Balçova İlçe Başkanı Hicran Elezür de, “Bu göreve layık görüldüğüm için teşekkür ederim. Elimizden gelen tüm çalışmayı yapacağız” ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ’DE HAFTA SONU EGE BÖLGE TOPLANTISI YAPILACAK

Toplantıda hafta sonu gerçekleşmesi beklenen Ege Bölge Toplantısı hakkında da bilgi veren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Ege Bölgesi’ndeki 7 il ve İzmir’i kapsayacak olan toplantının partisinin Genel Sekreteri Cihan Paçacı’nın katılımıyla İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşeceği bilgisini verdi. Kırkpınar, toplantıya İzmir milletvekilleri Müsavat Dervişoğlu ve Aytun Çıray’ın katılımını da beklediklerini dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası