Ege Postası
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP, Aziz Kocaoğlu'ndan vazgeçer mi'
Hüseyin Günlü
YAZARLAR
8 Ekim 2018 Pazartesi

CHP, Aziz Kocaoğlu'ndan vazgeçer mi'

Sayın Aziz Kocaoğlu’nun “Ben yokum” demesinden sonra İzmir’in gizemli mekânlarında CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayının kim olacağı konusunda her gün çeşitli senaryolar yazılıyor, yeni yeni isimler ortaya atılırken… Parti örgütünün bir an önce Mart 2019 yerel seçimlerine odaklanmasını isteyen CHP Genel Merkezi'nin adaylıklarla ilgili tartışmaları daha fazla uzatmamak için önümüzdeki birkaç hafta içinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıklaması bekleniyor.

Bu arada kırk beş yılı aşkın siyasi birikimimizle, İzmir Büyükşehir Be-lediye Başkan Adaylığı konusunda nelerin olacağını ve nelerin olma-yacağını görmüş olduk.

Pek mümkün görülmüyor ama eğer CHP Genel Merkezi Sayın Aziz Kocaoğlu’ndan vazgeçerse, yansızlığına ve düşüncelerine saygı duy-duğumuz dostlarımıza göre halen görevde bulunan bir belediye başkanı ile eski bir belediye başkanının adı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için tartışmasız öne çıkmış görünüyor.

İzmirlilerin de CHP Genel Merkezi'nin de aynı kanıda olduğu inancıyla bu iki değerli başkanın adını kendilerine duyduğumuz saygıdan ötürü bir sonraki yazımıza kadar şimdilik gönlümüze yazdık. 

Sözün özü:

CHP’li olsun olmasın halkın büyük bir kısmı CHP Genel Merkezi'nin İzmir’de 15 yıl Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Aziz Kocaoğlu gibi bir fenomenden vazgeçme riskini kolay kolay göze alamayacağı görüşünde. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası