Ege Postası
Geri

​ Bayraklı’dan Kula’ya ziyaret

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve belediye meclis üyeleri Manisa’nın şirin ilçesi Kula’yı ziyaret etti. İlk olarak Kula Belediyesi’ne giden Bayraklı heyeti ilçenin tarihi yerlerini ve pazarını da gezdi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Kula tarihi bir şehrimiz. Benim de doğup büyüdüğüm yer. Kula’nın tarihinin dünyaya tanıtılması gerekiyor. Bunun için biz de elimizden geleni yapacağız” dedi.
​ Bayraklı’dan Kula’ya ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Aralık 2014 Salı 10:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eşi Bahriye Karabağ, CHP ve AK Partili meclis üyelerinin ilk durağı Kula Belediyesi oldu. Kula Belediye Başkanı Mustafa Tosun’u makamında ziyaret eden Başkan Karabağ, Bayraklı nüfusunun yüzde 10’unun Kulalıların oluşturduğunu söyledi. Başkan Karabağ, “Bayraklı’da yaşayanlar, hemşerilerim ilçemin ilk belediye başkanı olma onurunu bana teslim etti. Çocukluğumu, gençliğimi geçirdiğim, aile olduğum, yarım asırdır yaşadığım Bayraklı'nın ilk başkanı olma onuru her şeyin üstünde. Bugünde burada doğduğum büyüdüğüm ilçemi ziyaret ederek memleket hasreti giderdik. Bize büyük misafirperverlik gösteren Başkan Mustafa Tosun’a ve belediye meclis üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Tosun ise Bayraklı Belediyesi’nin yaptıkları bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Kula hem ticaret açısından hem de turizm açısından önemli bir yere sahiptir. Buradan İzmir’e göç devam ediyor.  Göçlerin sonunda Kulalılar Bayraklı ilçesinde bir araya geldi. Bayraklı Kulalı bir belediye başkanı seçti. Bu Kulalılar için büyük bir onurdur” dedi.

KULA’NIN TARİHİ YERLERİNİ GEZDİLER
Başkan Karabağ daha sonra CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga’yı makamında ziyaret etti. Bir süre burada partililerle sohbet eden Başkan Karabağ ve beraberindekiler kula evleri, kula pazarını gezdi. Başkan Karabağ bu sırada ortaokulu okuduğu ve şuanda restorasyon çalışmaların sürdüğü Zafer İlköğretim Okulu’nun önünde hatıra fotoğrafı çektirip çocukluk anılarını anlattı. Heyet daha sonra Kula Volkanik Jeopark’ı ve Yunus Emre Türbesi’ni ziyaret etti. Başkan Karabağ, “Kula tarihi bir şehrimiz. Doğup, büyüdüğüm yer. Meclis üyelerimizle birlikte buraya geldik. Özellikle Volkanik Jeopark yani Divrit Yanardağı’nın olduğu bölge çok önemli. Kulamızın tarihini dünyaya tanıtmamız gerekiyor. Bunun için biz de elimizden geleni yapacağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası