Ege Postası
Geri

​İzmirli Esra bir haftadır kayıp

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde telefonda arkadaşıyla tartıştıktan sonra evden ayrılan 17 yaşındaki Esra Baydemir'den bir haftadır haber alınamıyor.
​İzmirli Esra bir haftadır kayıp
Haberler / İzmir
17 Haziran 2014 Salı 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Onur Mahallesi 7357 Sokak'taki bir evde ikamet eden Esra Baydemir (17), 10 Haziran'da cep telefonuyla bir kız arkadaşıyla tartıştı.
 
Lise öğrenimini yarıda bırakan genç kız annesi Derdiye Çamak'a (53) birazdan geleceğini söyleyip evden çıktı. yaklaşık bir saat sonra eve geri dönen Esra, 17 lira harçlığını alıp evden tekrar ayrıldı.
 
Eşinden ayrı yaşayan anne Çamak, genç kızın eve dönmemesi üzerine durumu polise bildirdi. Bir haftadır kızından haber alamayan anne, yetkililerden yardım istedi.  Anne Çamak, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının Ailesel Akdeniz Ateşi hastası olduğunu ve ilaç alması gerektiğini belirterek, ''Kızımın canından endişe ediyorum. Hayatı kesinlikle tehlikede. Kızım arkadaşında da olsa beni arar. Kızımın ölü veya diri bulunmasını istiyorum'' dedi.
 

Almanya'da işçi olarak çalışan baba Hüseyin Baydemir (50) ise "Ne olursa olsun o benim kızım, benim canım" diyerek kızının bulunmasını istedi.
 
Bu arada, İzmir Valisi Mustafa Toprak da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ''Kızımız Esra Baydemir'i bulmak için güvenlik birimlerimizin koordineli çalışması titizlikle devam ediyor, bir an önce bulunması tek dileğimiz. Kayıp kızımızın bulunmasına yardımcı olabilecek küçük bir ayrıntı da olsa bilgisi olanlar lütfen polise bildirsin'' ifadesini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası