Ege Postası
Geri

'Altay'a gelirken cebimden para verdim!'

TFF 1. Lig temsilcisi Altay'da devre arasında Fatih Karagümrük'ten transfer edilen stoper Abdülhamit Yıldız, siyah-beyazlı kulübe gelebilmek için eski kulübüne bonservis ücretini cebinden ödedeğini söyledi.
'Altay'a gelirken cebimden para verdim!'
Haberler / Spor
22 Nisan 2020 Çarşamba 15:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir ekibinde son 6 maçta formayı kapan tecrübeli savunmacı, "Altaylı yöneticiler bana transfer teklifinde bulunduklarında çok mutlu oldum. Geçmişte zaten İzmir'de forma giymiştim. Altay'a karşı da oynadım. Gelen teklif beni çok mutlu etti ve gelmek istedim. Eski kulübüm beni bırakmak istemeyince kendi cebimden bonservisimi ödedim ve Altay'a transferim gerçekleşti" dedi.

Kulüp tarafından çok iyi karşılandığını belirten Abdülhamit, "Sanki 10 yıldır Altay'da oynuyormuşum gibi bir hava oluştu. Tesislerde herkes güler yüzlü ve samimi, bu beni çok etkiledi. Açıkçası bu kadar sıcak bir ortam beklemiyordum ve bu kadar samimi insanları başka kulüplerde görmemiştim. Şunu söyleyebilirim, Özgür Ekmekçioğlu başkanımızın 'Maçtan önce isterseniz 5 yıldızlı otelde kamp yapabilirsiniz' teklifi futbolcular tarafından kabul görmüyor. Herkes tesisleri o kadar çok benimsedi ki maçlardan önce tesislerimizde kampa giriyoruz" diye konuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası