Ege Postası
Geri

'Belediye-Silme-Gene Yazarız' mesajına... Başkan Piriştina’dan esprili yanıt!

Belediye Başkanı ve duvar yazıcıları sosyal medyada karşı karşıya geldi. Trafolarla yazılan yazıları sürekli sildirmek durumunda kalan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, bir trafoya yazılan ‘Belediye-Silme-Gene Yazarız’ mesajına, ‘Lütfen tekrar yazmayalım çünkü kötü görünüyor. Yoksa ‘gene’ silmek zorunda kalırız’ karşılığını vererek, mesajına gülümseme işareti koydu. 'Belediye-Silme-Gene Yazarız' mesajına
'Belediye-Silme-Gene Yazarız' mesajına... Başkan Piriştina’dan esprili yanıt!
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Ocak 2018 Salı 12:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Sosyal medyayı etkin kullanmakla bilinen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, duvarlara yazı yazarak görüntü kirliliği yaratanlarla mücadelesini bu kez sosyal medya platformuna taşıdı.

YAZIYA ESPRİLİ KARŞILIK

Duvarlara yazı yazan kimliği belirsiz kişilerin, bir trafoya yazdığı, ‘Belediye-Silme-Gene Yazarız’ şeklindeki yazının ve bir belediye görevlisinin trafoyu boyarken yaptığı çalışmanın fotoğrafını birlikte paylaşarak, duvara o yazıyı yazana esprili bir dille yanıt verdi.

GENE YAZARIZ’A GENE SİLERİZ YANITI

Başkan Levent Piriştina, ‘Belediye-Silme-Gene Yazarız’ yazısına, “Lütfen tekrar yazmayalım çünkü kötü görünüyor. Yoksa ‘gene’ silmek zorunda kalırız. Yazılarla kirletilmiş trafolarda boyama çalışması gerçekleştiriyoruz” mesajını yazarak, gülümseme işareti bıraktı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası