Ege Postası
Geri

'Berat, büyük affın sonsuz kapısıdır'

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, büyük affa kavuşmak için geçilen sonsuz kapılardan birinin de Berat Gecesi olduğunu söyledi. Berat Gecesi nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Başkan Bekir Yıldız, “Rahmet mevsimi 3 aylar,...
'Berat, büyük affın sonsuz kapısıdır'
Haberler / Genel
22 Haziran 2013 Cumartesi 14:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, büyük affa kavuşmak için geçilen sonsuz kapılardan birinin de Berat Gecesi olduğunu söyledi.

Berat Gecesi nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Başkan Bekir Yıldız, “Rahmet mevsimi 3 aylar, Regaip'le ‘Hoş geldin’ diye karşılayıp Miraç’a yükselen insanlığı Berat Gecesi’nde büyük af fırsatlarıyla bezeyip Ramazan’a ve Kadir Gecesi’ne günahlardan arınmış olarak kavuşturacak, tertemiz biçimde bayrama ulaştıracak. Rabbimizin "Yok mu af dileyen, günahlarını bağışlayayım!" dediği, rızıkların paylaştırıldığı, yıllık kader programının ve her türlü hikmetli işlerin belirlendiği bu özel geceyi iyi değerlendirip Ramazan’a ve hayatımızın geri kalan bölümüne elimizde Beratla girelim” dileğinde bulundu.

Berat Gecesi’nde günahlardan pişman olup bir daha işlememek için Allah’tan af dilemek gerektiğini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız sözlerini şöyle bitirdi. “Berat gibi layıkıyla değerlendirilen bazı geceler bir ömür boyu yapılan ibadetten daha kıymetli hale geçebilir. Rabbimiz, Berat Gecesi'nde sonsuz rahmet kapılarını açar, ana-babaya asi olanlar ve kendine şirk koşanların haricinde herkesi bağışlayabilir. Bu büyük af fırsatıyla dilediğiniz her şeyin kabul edileceğini bilerek; şahsımız, ailemiz, şehrimiz, ülkemiz ve İslam Alemi için bol bol dua edelim. Rabbimizden; huzur, mutluluk, bereket ve sağlık dileyelim. Hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam Alemi'nin Berat Gecesi'ni tebrik eder, yüce Allah'tan sonsuz af ve güzelliklerle dolu başlangıçlara ulaştırmasını dilerim."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası