Ege Postası
Geri

"Bu akşam açıklayacağım"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Antalya Gazipaşa Havalimanı açılışında konuştu: "Bugün akşam Antalya'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklayacağım. Mülki sınırların tamamına büyükşehir hizmet verecek. Artık belde beldiyeler olmayacak. Artık plan bütünlüğü gelecek. Şehirli olmak medeni olmaktır. Biliyorsunuz İstanbul'un Kadıköy'ü ve Bakırköy'ü var. Ama artık onlar köy olmaktan çıktılar şehir oldular. Şehircilik bizim işimiz." dedi.
Haberler / Politika
14 Aralık 2013 Cumartesi 16:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Başbakan Erdoğan Gazipaşa Havaalanı'nın açılış töreninde konuştu. İşte Başbakan'ın konuşmasından önemli satır başları;

İŞTE AK PARTİ'NİN 80 ADAYI

Dünyada her zaman dik durarak Türkiye’nin itibarına itibar kazandırdık. Bangladeş’te önceki gün Molla idam edilmek suretiyle şehit edildi. Kendisine Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Biz ülke olarak böyle bir infazın Bangladeş’e huzur getirmeyeceğini vurguladık, idamı durdurmak için çabada bulunduk. Ama böyle hassas konularda hep susanlar bu defa da sustular. Dışişleri Bakanınız bu idamı durdurmak için çaba harcadı. Bizzat ben Perşembe sabahı Başbakan’ı arayıp endişelerimi ilettim. Dünyadan yeterli baskı gelmediği için bu infaz gerçekleşti.

"AKŞAMA AÇIKLAYACAĞIM"

Bugün akşam Antalya'nın büyükşehir belediye başkan adayını açıklayacağım.Mülki sınırların tamamına büyükşehir hizmet verecek. Artık belde beldiyeler olmayacak. Artık plan bütünlüğü gelecek. Şehir denilen Medine doğal olarak medeni olmaktır. Şehirli olmak medeni olmaktır. İstanbul'un Kadıköy'ü, Bakırköy'ü var. Ama artık onlar köy olmaktan çıktılar şehir oldular. Şehircilik bizim işimiz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası