Ege Postası
Geri

'Cihaz' saldırısına ilişkin ilk açıklama: Türkiye'de risk var mı?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Lübnan'da Hizbullah üyelerinin çağrı cihazlarının patlatılarak düzenlenen saldırıyla ilgili konuştu.
'Cihaz' saldırısına ilişkin ilk açıklama: Türkiye'de risk var mı?
Haberler / Güncel
18 Eylül 2024 Çarşamba 11:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Lübnan'daki Hizbullah üyelerinin çağrı cihazlarının patlatılarak düzenlenen saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Uraloğlu, ''İsrail cihazları yenileme sürecinde bir patlayıcı yerleştirmiş olma ihtimali bulunuyor. İkinci bir ihtimal bazı sinyallerle kısa devrelerle bataryaların ısıtılması sonucu patlatılması ihtimali var'' açıklamasında bulundu.

TÜRKİYE'DE RİSK VAR MI?

Gazetecilerin Türkiye için cihazların bir risk barındırıp barındırmadığı sorusuna yanıt veren Uraloğlu ''Bu cihazlar Türkiye'de neredeyse kullanılmıyor. Türkiye'de bir risk olmadığını net olarak söyleyebilirim'' dedi.

INSTAGRAM'A ERİŞİM ENGELİ

Bakan Uraloğlu, ''Instagram'a getirilen erişim engeli sonrası sosyal medya platformlarına yeniden kısıtlama getirilebilir mi'' sorusuna ''Platformlar Türkiye'nin kararlı olduğunu biliyor. Gerektiği zaman her türlü yaptırımı yapabilir olduğumuzu ortaya koyduk" yanıtını verdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası