Ege Postası
Geri

'Dönüş yok gemiler gerçekten yandı'

MHP Lideri Devlet Bahçeli ‘Zeytin Dalı’ harekâtına ilişkin yaptığı açıklamada “Aziz şehitlerimiz haklı ve haysiyetli bir mücadelenin sonucunda Peygamberimize komşu olacak manevi bir makama yükselmişlerdir. Afrin’de Türkiye’nin bekası, tarihi ve egemenlik hakları cesurca müdafaa edilmektedir. Bundan dönüş yoktur gerçekten de gemiler yanmıştır” dedi.
'Dönüş yok gemiler gerçekten yandı'
Haberler / Politika
3 Mart 2018 Cumartesi 07:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bahçeli yazılı açıklamasında özetle şunları kaydetti: “Önümüzdeki süreç tehlikeli olduğu gibi doğası gereğince meskun mahallerdeki hassasiyet ve dikkatten dolayı uzayabilecek, ancak mücadelenin ruh, heyecan ve inancı asla gevşemeyecek, eksilmeyecektir. Afrin’de Türkiye Cumhuriyeti’nin istiklali savunulmaktadır. YPG’nin kan müttefiki ABD’nin, BM Güvenlik Konseyi’nin kararını çarpıtması, Türkiye’ye kibirli ve ikiyüzlü bir tavırla parmak sallaması garabettir. Doğu Guta’da ilan edilen ateşkesin Afrin’i de kapsadığını iddia etmek PKK ağzı, YPG dili, savrulma halidir. Türkiye okuduğunu anlayacak, anladığını muhataplarının yüzüne haykıracak cesaret ve dirayettedir.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası