Ege Postası
Geri

'Emekli öğretmen' cinayetinde yeni gelişme

İzmir'in Foça ilçesinde emekli öğretmen Tevfik Yalvaç'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.
'Emekli öğretmen' cinayetinde yeni gelişme
Haberler / 3. Sayfa
26 Eylül 2020 Cumartesi 09:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Foça Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve MİT Bölge Başkanlığından alınan destekle cinayetin faili olduğu iddiasıyla gözaltına alınan A.O. ve M.T'nin ifadelerinden yola çıkan ekipler, A.D'yi de gözaltına aldı.

Jandarmada işlemleri tamamlanıp adliyeye sevk edilen zanlılardan A.O. ve M.T. tutuklandı, A.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Emekli öğretmen Tevfik Yalvaç (64), 20 Eylül'de Yeniköy Mahallesi'ne 1,5 kilometre mesafede zeytinlik bahçesindeki iki katlı evinde, elleri ve ayakları plastik kelepçe ile bağlanmış ve av tüfeğiyle göğsünden vurularak öldürülmüş halde bulunmuştu.

İzmir Karşıyaka'da yaşadığı, zaman zaman Yeniköy Mahallesi'ndeki evinde kaldığı belirtilen Yalvaç'ın bulunamayan otomobilinin de gasbedilmiş olabileceği öne sürülmüştü.

Jandarma ekiplerinin İzmir ve Aydın'da düzenlediği operasyonlarda 3 zanlı gözaltına alınmıştı.  (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası