Ege Postası
Geri

'Engelsiz Yürekler' yazıyor, çiziyor ve anlatıyor

İzmir’in Bayraklı ilçesine bağlı Nedret İlhan Keten Ortaokulu’nda engelli yurttaşlar adına farkındalık oluşturmak için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde ‘Sorunlarımızdan Sorumluyuz’ adlı proje başlatıldı. Engelsiz yürekler yazıyor, çiziyor ve anlatıyor
'Engelsiz Yürekler' yazıyor, çiziyor ve anlatıyor
Haberler / Güncel
29 Kasım 2019 Cuma 12:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir’in Bayraklı ilçesine bağlı Nedret İlhan Keten Ortaokulu’nda eğitim gören bir grup öğrenci Kasım’da başlayıp Ocak ayına kadar sürecek olan ‘Engelsiz Yürekler, yazıyor, çiziyor ve anlatıyor’ projesini tanıttı.

Öğrenciler, Bayraklı Sevgi Yolu’nda ellerinde afişlerle vatandaşları bilgilendirirken, projeye destek istedi. Proje İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü bünyesinde ve danışman öğretmenler Edip Çakı, Nadire Özhan, Ramazan Sodan, Gözde Yalçın Yılmaz ile Bengül Dinçer Sülün koordinesinde yürütülüyor.

Projede, engelliler ve engelli bireylerin sesi olmak isteyenlerin, duygu,düşünce ve yaşadıklarının sesi olunacak. Bu kapsamda engelli bireyler tarafından üretilen resim, şiir ve yazılar bir kitapta ölümsüzleştirilecek.

Proje danışmanlarından matematik öğretmeni Edip Çakı, projeye  başlama amaçlarının kamuoyunda farkındalık oluşturmak, engelli yurttaşların hissettikleri ve yaşadıkları sorunların anlaşılması için harekete geçtiklerini belirtti.

Proje danışmanı Çakı, son olarak proje kapsamında hazırlanacak kitapların bastırılması için hayırseverlerden yardım beklediklerini iletti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası