Ege Postası
Geri

'Geççek' sendikal hak mücadelesi veren emekçilerin şarkısı oldu!

Geçinebilecek ücret talebiyle meydanlara çıkan sendikalı işçiler, Türkiye’nin her köşesinde direnişlerine devam ediyor. Sendikalı oldukları için işten çıkarılan Farplas Otomotiv işçileri de protesto sırasında Tarkan'ın 'Geççek' şarkısı eşliğinde oynadı.
'Geççek' sendikal hak mücadelesi veren emekçilerin şarkısı oldu!
Haberler / Güncel
23 Şubat 2022 Çarşamba 16:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İşçiler hak arama mücadelelerini bugün de İstanbul Kadıköy, Bursa, Kocaeli, Tekirdağ’da düzenledikleri eylemlerle sürdürdü.

Günlerdir Yemeksepeti Genel Merkezi önünde düşük ücrete ve 'esnaf kurye' dayatmasına karşı eylemlerini sürdüren işçiler, bugün Kadıköy’de bir araya geldi. Mücadelelerini 23 gündür sürdüren Yemeksepeti çalışanları, Kadıköy İskelesi'nde basın açıklaması yaptı. “Boykota, direnişe devam” diyen işçiler, “Zafer direnen emekçinin olacak”, “Kurtuluş yok tek başına ya hep beraber ya hiçbirimiz” sloganları attı. İşçiler, vatandaşlardan da eylemlerine destek istedi.

Migros işçileri de dayanışma için Yemeksepeti işçilerinin yanında yer alarak eyleme destek verdi.

KADIN EMEKÇİLER TARKAN ŞARKISIYLA MESAJ VERDİ

Kocaeli'de 100'e yakın işçinin işten çıkartıldığı Farplas Otomotiv’de de işçilerin direnişi sürüyor. Sendikaya üye oldukları için işten çıkarılan işçiler 22 gündür fabrika önünde eylem yapıyor. Birleşik Metal-İş Sendikası üyesi kadın işçiler bugün, Tarkan'ın 'Geççek' şarkısı eşliğinde oynadı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası