Ege Postası
Geri

'İzmir’in parası, bayrağı diye saçma sapan projeler üreteceğinize...'

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal'dan, Başkan Tunç Soyer'e  İzmir'de bu sene sıklıkla görülen sağanak yağış nedeniyle yaşanan baskınlarla ilgili bir sert çıkış daha geldi. 
'İzmir’in parası, bayrağı diye saçma sapan projeler üreteceğinize...'
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Haziran 2020 Salı 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Bugün sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış bu sefer Gaziemir'i vurdu. Aktepe Mahellesi'ndeki bir derenin taşması sonucu yine istenmeyen manzaralar yaşandı. 

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal da Başkan Soyer'i sosyal medyadan şöyle eleştirdi: 

1- İzmir’in parası, bayrağı diye saçma sapan projeler üreteceğinize şehrin her yağmurda sele dönüşen sokaklarına bir çözüm üretseydiniz bugün dereler taşmaz, sokaklar su içinde kalmazdı@tuncsoyer!

2- Biz sözümüzü tutuyor, İzmir’in sokakları her göle döndüğünde bu görüntüleri size gösteriyoruz! Siz de seçimde verdiğiniz sözleri tutun ve polemik yaratacak açıklamalar yapmak yerine İzmir’in kangren olan sorunlarını çözün!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası