Ege Postası
Geri

'Kadın ve Adam'a tam not

Sahnede nefes alabilen iki eski dost, İzmirli iki hayalperest, hayat tartışması dinmeyen, komik derecede zıt iki dostun 80 dakikalık, iki perdelik interaktif eseri 'Kadın ve Adam', 1888 Restoran Bar'da ikinci kez sahnelendi. 
'Kadın ve Adam'a tam not
Haberler / İzmir
21 Şubat 2017 Salı 09:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

M. Tevfik Urgancıoğlu'nun yazdığı, Sedef Akalın'ın yönettiği , aynı zamanda ikisinin rolleri de paylaştığı, izleyicilerin arası dahil her yerin sahne olduğu, her kadın ve adamın biraz da izleyen olduğu, yemek içmek ve sohbet edip gülmenin oyun hali, çok sayıda sanatseverden tam not aldı. Oyun ile ilgili bilgi veren Urgancıoğlu, "Kadın ve erkeğin farklılığının temeli ne olabili? Erkek aşık olunca kısa devre yapar. Kadın doğuştan doğru yerdedir. Bazı konular vardır ki bir erkek ve bir kadın yan yana geldi mi konuşulmaz, konuşulamaz. Yalın çift olmaktan daha mı zordur Facebook'da çift olma? Cinsellik yemek içmek gibi birşey midi? Bir ihtiyaç mıdı? Klasikler: Kafam karışık, sorun sende değil bende, çok üstüme düşüyorsun ve daha niceleri. Herşeyi geçtin doğru insanı buldun ya da bulduğunu sandın ve evlilik. Evlilik güzel müessese ama kuralları olacak. Mars mı Venüs mü' Doğru mu yanlış m? Siyah mı beyaz m? Kadın mı erkek m? Yoksa sen mi ben m? Herşeyi bu oyunda izleyenlerle, hatta onları da zaman zaman oyuna dahil ederek bulmaya çalıştık" dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası