Ege Postası
Geri

'Kiralık işçi' isyanı tam gaz!

Kıdem tazminatlarının kaldırılması ve güvencesiz çalışmanın önünü açan düzenlemelere karşı isyan bayrağı açan DİSK, İzmir’de yeniden sokağa indi. “Kiralık işçi” yasası olarak da bilinen yeni kanun tasarısına karşı her gün yeni bir eylem gerçekleştiren DİSK Genel-İş Sendikası 3 No’lu Şube üyeleri bu sefer Konak’ta yol kesti. 'Kiralık işçi' isyanı tam gaz!
'Kiralık işçi' isyanı tam gaz!
Haberler / İzmir
11 Mart 2016 Cuma 13:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Öğlen saatlerinde Konak’ta toplanan DİSK üyesi işçiler yaptıkları ani eylemle kent merkezine giden yolları kesti.

"EMNİYET BU KEZ İŞÇİYE SET ÇEKTİ: KONAK'TA SIKIYÖNETİM!" HABER İÇİN TIKLAYINIZ!!!
 


Hazırladıkları pankartlar ve sloganlar eşliğinde kendilerini Gaziosmanpaşa Bulvarı ile Cumhuriyet Bulvarı kesişimindeki yolda bulunan ana yola zincirleyen 20 kadar işçi 15 dakikalığına yolu trafiğe kapattı.



Gerçekleşen eylem sırasında ana cadde üzerinde uzun araç kuyrukları oluşurken, hükümetin yeni istihdam politikaları protesto edildi. Bir süre hükümet karşıtı sloganlar atan ve kiralık işçi olmayacaklarını duyuran DİSK Genel-İş 3 No’lu Şube üyeleri eylemin ardından zincirleri çözerek yolu tekrar trafiğe açtı. 



4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!
Düzenlenen eylemin ardından 4 sendika yöneticisi polis tarafından gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.  

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası