Ege Postası
Geri

''Kredi borcu ertelenecek''

AK Parti İzmir milletvekilleri Nesrin Ulema ve Ali Aşlık, Kemalpaşa İlçesi'nde ürünü doludan zarar gören kiraz üreticileriyle görüştü. Ulema, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın afetzede üreticinin kredi borcunu erteleyeceğini söyledi.
''Kredi borcu ertelenecek''
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Mayıs 2014 Cuma 10:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-zmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde üretici, doludan zarar gören kirazı için AK Parti İzmir milletvekilleri Nesrin Ulema ve Ali Aşlık'tan destek istedi. Bahçeleri gezen Ulema, üreticinin son yılların en yüksek rekoltesini beklediği kirazı bu yıl dolunun vurduğunu belirterek, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın afetzede üreticinin kredi borcunu erteleyeceğini söyledi. Ulema, "Tarım sigortası olan üreticinin zararlarının tamamı sigorta tarafından ödenecek. Sigortası olmayan vatandaşın destek talebi var. Önümüzdeki hafta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımızla görüşeceğiz. Üreticinin bu doğa olayından en az zararla kurtulması, yeni yıl ürünlerine hazırlıklarını yapmaları için elimizden gelen desteği vereceğiz. Onların yalnız olmadığını göstermek için buradayız" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası