Ege Postası
Geri

'Münbiç'teki saldırıyı rejim gerçekleştirdi'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Münbiç'te şehit olan iki askere yönelik önemli bir açıklama geldi. Erdoğan iki askerin şehit olduğu saldırıyı rejim güçlerinin gerçekleştirdiğini söyledi.
'Münbiç'teki saldırıyı rejim gerçekleştirdi'
Haberler / Güncel
16 Ekim 2019 Çarşamba 09:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Münbiç’te gerçekleştirilen ve iki askerin şehit olduğu saldırıyı, Suriye rejimi gerçekleştirdi. Bilgiyi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rejimin oraya top atışlarıyla olan bir netice. Buna karşı bizim yoğun atışlarımız oldu. Bunun karşılığında da bunun bedelini rejime çok ağır bir şekilde ödettik“ diye konuştu.

Erdoğan, Azerbaycan‘dan dönüş yolunda uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Münbiç'teki son gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı şu ifadeleri kullandı: "Şu anda rejimin Münbiç'e çok ciddi bir baskısı var. Ama terör örgütü içeride. Onları boşaltarak değil. Boşaltıp da oraya girmiş olsa bizim de diyecek lafımız yok, 'Burayı gerçek sahiplerine teslim ettiler' diyebiliriz. Ama böyle bir şey yok. Yine YPG orada. Sadece etiket değişiyor. Münbiç'e rejimin girmesi benim için çok çok olumsuz değil. Niy? Sonunda bunların kendi topraklarıdır. Ama burada terör örgütlerinin kalmaması benim için önemli."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası