Ege Postası
Geri

'Müslümanlar, gelin bu kapıyı kıralım'

Türkiye’de hızla artmakta olan koronavirüs vakalarına karşı alınan önlemler ve yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ederken Diyanet İşleri Başkanlığı, cuma günleri ile kandil gecelerinde cami ve mescitlerin kapatılmasına karar verildi.
'Müslümanlar, gelin bu kapıyı kıralım'
Haberler / Güncel
20 Mart 2020 Cuma 17:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Koronavirüs karşısında alınan üst düzey tedbirlere ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın camilere yönelik yaptığı açıklamalara rağmen Şanlıurfa’da bir vatandaş kapalı haldeki Balıklıgöl’deki Dergah Camii’ne girmek istedi.

‘GELİN BU KAPIYI KIRALIM’

Açıklama sonrası birçok caminin kapalı olduğu görülürken, Şanlıurfa cemaati kurallara uymadı. Balıklıgöl'deki Dergah Camisi'ne giden bazı vatandaşlar caminin kapalı olmasına tepki gösterirken, bir vatandaşın kapıyı tekmelediği görüldü. Kilitli olan kapıyı tekmeleyen şahıs, "Müslümanlar, nerede bu Müslümanla? Gelin bu kapıyı kıralım. Neden korkuyorsunu? Allah'tan korkalım" diyerek, kapıyı zorlamaya çalıştı.

EKİPLER ÖNLEM ALDI

Tepki üzerine harekete geçen polis ekipleri, vatandaşları Dergah Camisi'nden uzaklaştırdı ve caminin girişlerini kapattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası