Ege Postası
Geri

'Sakin Şehir'de renkli festival var

Sanat yoluyla sevgi, hoşgörü ve barış sloganıyla 5. Suluboya Festivali ve Yarışması 2-3 Temmuz 2016 tarihlerinde Seferihisar’da gerçekleşecek.
'Sakin Şehir'de renkli festival var
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Temmuz 2016 Cuma 09:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelecek suluboya ustaları iki gün boyunca Seferihisar’da olacak. Toplamda beşinci, Seferihisar’da ise üçüncü kez düzenlenecek festivalde, usta ressamlar atölye çalışmaları gerçekleştirecek ve Seferihisar konulu resim yarışması yapılacak.

2 Temmuz Cumartesi günü Saat 10.30 Seferihisar Çağan Irmak Salonu’nda canlı sunumlarla başlayacak festival, yine aynı salonda uzun ebatlı kolektif suluboya çalışmasıyla devam edecek.

3 Temmuz Pazar günü Sığacık Kaleiçi ve balıkçı barınağı çevresinde açık hava serbest çalışmasıyla sürecek etkinlikte, kale burcunda canlı sunumlar ve Seferihisar konulu resim yarışması gerçekleştirilecek.

Suluboya yarışmasında dereceye giren 20 eserin çeşitli hediyeler ve plaketlerle ödüllendirilmesiyle birlikte festival tamamlanacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası