Ege Postası
Geri

'Terörle yaşamaya alışmalıyız' diyen Abdülkadir Selvi'ye tepki

Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi'nin, Ankara'nın merkezinde dün akşam meydana gelen, en az 34 kişinin öldüğü terör saldırısıyla ilgili bir ifadesi sosyal medyada tartışma yarattı. "Bir süre terörle yaşamaya alışmamız gerekiyor" diyen Selvi'ye sosyal medya kullanıcıları sert tepki gösterdi.
'Terörle yaşamaya alışmalıyız' diyen Abdülkadir Selvi'ye tepki
Haberler / Güncel
14 Mart 2016 Pazartesi 10:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara'da dün akşam yaşanan kanlı terör saldırısının ardından NTV canlı yayınına katılan Yeni Şafak yazarı ve Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi, “Evet canımız acıyor ama bir süre terörle yaşamaya alışmamız gerekiyor” dedi.
Ankara’daki patlamadan yaklaşık üç saat sonra, Facebook ve Twitter’ın yetkililer tarafından engellendiği dakikalarda gelen bu sözler sosyal medyada tepki çekti. 
Selvi, Ekşi Sözlük’te ve Twitter gibi sosyal medya sitelerinin kullanıcıları tarafından sert ifadelerle eleştirildi. "Abdülkadir Selvi" etiketi Twitter'da en çok konuşulanlar listesinde ilk sıralara tırmandı.



 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası