Ege Postası
Geri

'Uçak olayı Türk-Rus ilişkilerini etkilemez'

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Moskova-Şam seferini yaparken Türk F-16 savaş uçakları tarafından Esenboğa Havalimanı'na zorla indirilen Suriye yolcu uçağı olayından dolayı Türk-Rus ilişkilerinin etkilenmeyeceğini söyledi.
'Uçak olayı Türk-Rus ilişkilerini etkilemez'
Haberler / Güncel
15 Ekim 2012 Pazartesi 11:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 AB dışişleri bakanlarıyla görüşmek için Lüksemburg'da bulunan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye'ye zorla indirilen Suriye yolcu uçağı olayından Türk-Rus ilişkilerinin etkilenmeyeceğini belirtti.

 

"Hiç kimsenin Türk-Rus ilişkileri üzerine endişelenmemesi gerekiyor" diyen Rus Dışişleri Bakanı Lavrov, "İki ülke ilişkileri istikrarlı ve sağlam bir şekilde gelişiyor" dedi.

 

Konuyla ilgili geçtiğimiz cuma günü ilk kez açıklama yapan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Suriye yolcu uçağında silah yoktu. İndirilen uçağın içindeki radar ekipmanı da yasal" demişti.

 

"Sırrımız yok" diyen Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Tabii ki, uçakta herhangi bir silah yoktu, olamazdı da. Uçakta yasal bir kargo vardı. Yasal bir Rus tedarikçi yasal bir müşteriye gönderiyordu" şeklinde konuşmuştu.  (ntvmsnbc)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası