Ege Postası
Geri

'Umuda yolculuk'ta botta doğum yaptı

İzmir'in Dikili ilçesinden yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan bir grup kaçak, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı. Kaçaklar arasında bulunan, sancıları başlayan kadın, hastaneye yetiştirilemeden Sahil Güvenlik botunda doğum yaptı. 'Umuda yolculuk'ta bu da oldu
'Umuda yolculuk'ta botta doğum yaptı
Haberler / İzmir
26 Ekim 2018 Cuma 12:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Alınan bilgiye göre, bugün saat 07.41'de Dikili ilçesi Bademli önlerinde lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu ihbarı üzerine bölgeye Türk Sahil Güvenlik Komutanlığına ait bot görevlendirildi.

Durdurulan lastik şişme botta Afganistan uyruklu 9'u kadın, 20'si çocuk 40 düzensiz göçmen yakalandı.

Düzensiz göçmenler arasında bulunan hamile bir göçmenin doğum sancılarının başlaması üzerine Sahil Güvenlik botu ivedilikle Dikili Limanı'na intikale geçti ancak bu sırada doğum gerçekleşti.

Saat 09.40 sularında sağlıklı bir kız dünyaya getiren Afganistan uyruklu düzensiz göçmen, limanda hazır bekleyen 112 Acil Servis ekiplerine teslim edildi.

"Umuda yolculuk" yolunda botta doğan kız çocuğuna Zehra ismi verildi.

Dikili Limanı'nda hazır bekleyen ambulansa alınan anne ve bebeği, hastaneye kaldırıldı. Anne ve bebeğinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. (AA)

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası