Ege Postası
Geri

'Veteriner hekim bir ayağı kesilen yavru kediye bakıcı arıyor'

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bir veteriner hekim, işyerinin kapısına bırakılan muhtemelen otomobilin çarptığı yaralı kedinin tedavisi için yoğun çaba sarf ediyor.Veteriner hekim Mustafa Yıldız, 4 - 5 aylık kedinin kliniğin kapısında...
'Veteriner hekim bir ayağı kesilen yavru kediye bakıcı arıyor'
Haberler / Güncel
20 Eylül 2013 Cuma 15:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bir veteriner hekim, işyerinin kapısına bırakılan muhtemelen otomobilin çarptığı yaralı kedinin tedavisi için yoğun çaba sarf ediyor.

Veteriner hekim Mustafa Yıldız, 4 - 5 aylık kedinin kliniğin kapısında bulduğunu belirterek, "Kimin bıraktığını bilmiyoruz. Bırakıp gitmişler. Muayene de kedide ön sağ ayağın parçalandığını, ayrıca kaburgası ve sağ ayaklarındaki kırıkları tespit ettik. Parçalanan ayağı ameliyatla kesmek zorunda kaldık. Kedinin 150 liralık bir tedavi masrafı var. Bu masraf da bize kaldı. Kediyi öylece yaralı bırakamazdık. Yavru kedi 10 gün sonra sağlığına kavuşacak. Ona bakacak bir aile arıyoruz. Çünkü ön ayaklarından biri kesik olduğu için kendi başına avlanamaz.” diye konuştu.

TEDAVİ PARASINI DUYUNCA BIRAKIP KAÇMIŞLARDI

Veteriner olduğu için sokak hayvanlarının yaralanması halinde ilk akla gelen yer olduklarını anlatan Yıldız, daha önceden de iki kişinin 6 aylık yaralı bir köpekle geldiğini ifade ederek o gün yaşadıklarını şöyle anlattı: "Bize gelen iki kişi, köpeği sokakta yaralı halde bulduklarını söyledi. Röntgen çektik. Ön iki ayağında kırık tespit ettik. Platin ve çeşitli tıbbi malzemeler için 200 lira bir masraf çıkmıştı. Kabul ettiler. 'Biz hemen para alıp gelelim.' dediler. Gidiş o gidiş bir daha uğramadılar. Bir keresinde de üçüncü katta bulunan dairemin kapısına yaralı bir yavru köpek bırakıp kaçmışlardı."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası