Ege Postası
Geri

'Yan bakma' cinayeti zanlısı için müebbet istendi

Adana’da ‘yan bakma’ yüzünden bir kişiyi öldürdükleri iddia edilen iki arkadaştan biri için müebbet diğeri için ise 15 yıl hapis istendi. Yeşilyurt Mahallesi’nde ‘yan bakma’ yüzünden tüfekle 22 yaşındaki Cemal Yeşilmeşe’yi...
'Yan bakma' cinayeti zanlısı için müebbet istendi
Haberler / Güncel
29 Ağustos 2013 Perşembe 12:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana’da ‘yan bakma’ yüzünden bir kişiyi öldürdükleri iddia edilen iki arkadaştan biri için müebbet diğeri için ise 15 yıl hapis istendi.

Yeşilyurt Mahallesi’nde ‘yan bakma’ yüzünden tüfekle 22 yaşındaki Cemal Yeşilmeşe’yi öldürdükleri iddia edilen 17 yaşındaki İsmail Aydoğan Ç. hakkında müebbet, 19 yaşındaki Numan Karabudak için de 15 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Oto yıkama-yağlama servisi çalıştıran Numan Karabudak ile İsmail Aydoğan Ç., 8 Mayısta alkol alırken gece yoldan geçerken kendilerine ‘yan baktığını’ iddia ettikleri Cemal Yeşilmeşe ile tartıştı. Çıkan tartışmada Yeşilmeşe av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

Olaydan sonra yakalanıp tutuklanan İsmail Aydoğan Ç. ile serbest bırakılan arkadaşı Karabudak hakkında Adana 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Önümüzdeki günlerde yargılanmaya başlayacak olan zanlılar, savcılık ve mahkemede verdikleri ifadelerinde birbirlerini suçladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası