Ege Postası
Geri

'Yüklendim narımı düştüm yollara' sergisi

Ünlü ressam Muzaffer Akyol'un 'Yüklendim narımı düştüm yollara...' adlı resim sergisi Selçuk Yaşar Resim Müzesi ve Sanat Galerisi'nde açıldı.
'Yüklendim narımı düştüm yollara' sergisi
Haberler / Kültür - Sanat
13 Nisan 2019 Cumartesi 09:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Açılışa Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi İdil Yiğitbaşı başta çok sayıda sanatsever ve sanatçı katıldı. Sergisi ile ilgili bilgi veren, zeytin ve nar ağacı sevdalısı olan Muzaffer Akyol, "Nar benim vazgeçilmezlerimdendir. Şimdi içinde yüzlerce taneciği birbirlerini üzmeden, birbirlerini kırmadan, birbirlerini sömürmeden ve aralarındaki saydam zardan birbirlerini görecek şekilde yaşatan bir form nar. Nar doğurganlığın, çoğalmanın sembolü. Bu anlayış insanlık ailesinin özlediği, beklediği demokrasiyi, ayrımcılığa karşı ve birlik olmayı, insanların birbirlerine saygılı olup, birbirlerine karşı dostluk köprülerini kurup birbirleriyle alışveriş halinde bulunmasını yansıtmaktadır" dedi.

28 eserin yer aldığı sergi 15 Haziran'a kadar gezilebilecek. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası