Ege Postası
Geri

10 Yaşindaki Canli Bomba Yakalandi

AFGANİSTAN'da 10 yaşındaki üzerine bomba düzeneği kurulu yelek giydirilmiş kız çocuğu bombayı patlatamadan polis çevirme noktasında yakalandı. Afganistan’ın Helmand şehrinde meydana gelen olayda katliamı son anda polisin dikkati...
10 Yaşindaki Canli Bomba Yakalandi
Haberler / Genel
7 Ocak 2014 Salı 00:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AFGANİSTAN'da 10 yaşındaki üzerine bomba düzeneği kurulu yelek giydirilmiş kız çocuğu bombayı patlatamadan polis çevirme noktasında yakalandı.

Afganistan’ın Helmand şehrinde meydana gelen olayda katliamı son anda polisin dikkati önledi. Yerel bir polis şefi yaptığı açıklamada kızın abisi tarafından bunu yapmaya zorlandığını söyledi. ‘Kız çok korkmuş ve kafası karışmıştı’ diyen yetkili sorgulamanın ardından kızın eyalet başkenti olan Lashkar Gah’a nakledildiğini belirtti.

Askeri kaynaklar, yapılan bu saldırının arkasında Taliban olduğu öne sürerken, Taliban'ın son bir yıl içinde bir çok kez çocukları canlı bomba olarak kullandıklarını belirttiler.

KK(SSA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası