Ege Postası
Geri

12 yaşındaki kız çocuğuna taciz eden şüpheli tutuklandı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde evine gittiği akrabasının 12 yaşındaki kızı İ.N.’yi taciz ettiği iddiası suçlamasıyla gözaltına alınan Tahir A. (49), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
12 yaşındaki kız çocuğuna taciz eden şüpheli tutuklandı
Haberler / 3. Sayfa
30 Mart 2024 Cumartesi 12:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karabağlar ilçesindeki kuzenine ziyarete giden Tahir A., ​​evde yalnız olan kuzeninin kızı İ.N.'yi iddiaya göre taciz etti. Tahir A., ​​evden ayrıldıktan sonra, İ.N. Ailenin durumu bildirildi. Aile, Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek Tahir A. hakkında suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine Tahir A.'ya ilişkin yakalama kararı kaldırıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla Tahir A., ​​saklandığı Bayraklı ilçesinde bir adreste yakalanıp gözaltına alındı.

İLK ÖNCE ARKADAŞINA ANLATMIŞ

Emniyete götürülen Tahir A.'nın operasyonları devam ederken, İ.N.'nin yaşadığı taciz olayını ilk önce bir arkadaşına yaptığı mesajların ortasında çıktı. İ.N.'nin mesajında ​​şu ifadelere yer verildiği görüldü: "Annemlerin durumu birisi geldi. Bana çikolata falan vardı, onları yedim. Sonra geldi beni dudağımdan öptü, 2 kere özel yerlere falan dokundu. Ben de çalışıyorum ve hala titriyorum. Şu anda ağlıyorum. ve ne anneme ne de ablama ulaşamıyorum. Kuzenimi kurdum, sonra kapattım. Yani kısaca adam beni taciz etti, ne izlediğimi bilmiyordum ve gözaltına alındım."

TUTUKLANDI

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Tahir A., ​​sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü. Burada ifade edilen Tahir A. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Tahir A., ​​çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası