Ege Postası
Geri

1453 Kartalları kurucusu: Her yer Taksim her yer direnişi baskıyla bağırtmayın

Beşiktaş'ın yeni taraftar grubu 1453 Kartalları grubu lideri Aşkın Aydoğmuş, sürpriz oluşumun nedenini açıklarken, siyasi görüşleri konusundaki spekülasyonlara da açıklık getirdi. Aydoğmuş, "Her yer Taksim her yer direnişi baskıyla...
1453 Kartalları kurucusu: Her yer Taksim her yer direnişi baskıyla bağırtmayın
Haberler / Spor
24 Eylül 2013 Salı 11:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beşiktaş'ın yeni taraftar grubu 1453 Kartalları grubu lideri Aşkın Aydoğmuş, sürpriz oluşumun nedenini açıklarken, siyasi görüşleri konusundaki spekülasyonlara da açıklık getirdi. Aydoğmuş, "Her yer Taksim her yer direnişi baskıyla bağırtmayın milleti." dedi.

Olaylı biten Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından siyah-beyazlı takımın yeni taraftar grubu 1453 Kartalları grubu lideri Aşkın Aydoğmuş, sürpriz oluşumun nedenini açıklarken, siyasi görüşleri konusundaki spekülasyonlara da açıklık getirdi.

GEZİ PARKI TEZAHÜRATINI BIRAKIN, BİZ DE DOĞU TÜRKİSTAN DİYE Mİ BAĞIRALIM

Dün gece CNNTÜRK'te yayınlanan "Tarafsız Bölge" adlı programda konuşan 1453 Kartalları lideri Aşkın Aydoğmuş, şunları söyledi:

"Biz Beşiktaş tribunlerindeki bölünmüşlüğü bitirmek için geldik ve 1453 Kartalları'nı kurduk. Biz stat turnikesinden içeri girdikten sonra siyasi slogan atmıyoruz. Siyaseti miting alanında yapacaksınız, statlar siyaset alanı değildir. Derbide sahaya biz inmedik. Devletin kamerası var kaydı var, ortaya çıkacaktır bu hafta her şey. Bizim ne kadar Beşiktaşlı olduğumuzu herkes bilir.

Stadyumda 34. dakika takım 1-0 galip bırakın 'Her yer Taksim her yer direnişi' baskıyla bağırtmayın milleti. Biz de Doğu Turkistan diye mi bağıralım, çatışalım kan mı dökülsün tribünde isteniyo? Tribünde siyaset olmaz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası