Ege Postası
Geri

15 Temmuz sergisi Menderes’te açıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Menderes Belediyesi tarafından 15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı.
15 Temmuz sergisi Menderes’te açıldı
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Temmuz 2017 Cuma 09:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menderes Belediyesi tarafından, Şehit Ömer Halisdemir Parkı’nda 15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında açılan sergi 1 hafta boyunca gezilebilecek. Anadolu Ajansı tarafından özel olarak hazırlanan ve 15 Temmuz’da yaşananların anlatıldığı sergi 80 fotoğraftan oluşuyor.

Destan anlatılıyor

Serginin açılışında konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Bir yıl önce Türkiye’nin birlik ve beraberliğine kastedenler Türk milletinin gösterdiği kahramanlıkla bunu başaramadılar. 15 Temmuz’da bu millet destan yazmıştır. Menderes Belediyesi olarak bu destanın yıl dönümünde o günü anlatan fotoğraf sergimizi vatandaşlarımıza sunduk. 15 Temmuz Demokrası ve Milli Birlik Günü kapsamında açılışını yaptığımız sergimizde Anadolu Ajansı tarafından çekilen 80 özel fotoğraf yer alıyor. Şehit Ömer Halisdemir Parkımız’da açtığımız sergimiz bir hafta boyunca açık kalacak. Tüm halkımızı sergimize davet ediyorum” dedi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası