Ege Postası
Geri

16 ilde FETÖ'ye büyük operasyon

FETÖ/PDY'nin Türkiye ve İstanbul'da bulunan amamlarına yönelik 16 ilde operasyon başlatıldı
16 ilde FETÖ'ye büyük operasyon
Haberler / Güncel
8 Aralık 2016 Perşembe 07:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul merkezli 16 ilde FETÖ’nün Türkiye ve İstanbul imamlarının da aralarında bulunduğu 58 kişinin yakalanması için 66 ayrı adrese eş zamanlı operasyon başlatıldı. 100 ekibin görev aldığı operasyonda FETÖ’nün emniyet imamı “Kozanlı Ömer” kod isimli Osman Hilmi Özdil’de gözaltı listesinde bulunuyor.

İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ’ye yönelik “Türkiye”,”İstanbul” ve üst düzey “Emniyet” imamlarına yönelik operasyon başlattı.

16 AYRI İLDE “İMAM” OPERASYONU

İstanbul merkezli 16 ayrı ilde aralarında “Kozanlı Ömer” kod isimli Ozman Hilmi Özdil’in de aralarında bulunduğu, “Türkiye İmamı”, “İstanbul İmamı” ve “Emniyet İmamı”nın da aralarında bulunduğu 58 kişinin yakalanması için 66 ayrı adrese eş zamanlı operasyon başlatıldı.

DOKTOR, SUBAY, POLİS, ÖĞRETMEN HER MESLEKTEN İMAM VAR

Operasyonlarda 100 ekip görev alırken, gözaltına alınacak olan FETÖ üyelerinin 9’unun üst düzey abi, 17’sinin meslek abileri olduğu öğrenildi. Gözaltı listesinde bulunan FETÖ üyelerinin, doktor, öğretmen, subay, mühendis, muhasebeci, esnaf, araştırma görevlisi ve emniyet personeli gibi meslek guruplarından oldukları öğrenildi. Habertürk

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası