Ege Postası
Geri

17 Aralık iddianamesi tamamlandı!

17 Aralık soruşturmasında ilk iddianamenin yazımı savcı Ekrem Aydıner tarafından tamamlandı.
17 Aralık iddianamesi tamamlandı!
Haberler / Politika
14 Mart 2014 Cuma 11:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasına ait ilk iddianamenin yazımı savcı Ekrem Aydıner tarafından tamamlandı ve örgütlü suçlarla yetkili başsavcı vekilliğine gönderildi. İddianamede, “rüşvet almak-vermek”, “resmi belgeyi bozma, yok etme veya gizleme” gibi suçlamalar var.

17 Aralık 2013 tarihindeki operasyonla gün yüzüne çıkan rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasına dair ilk iddianamenin yazımı savcı Ekrem Aydıner tarafından tamamlandı. Soruşturmanın ilk iddianamesinde, şüphelilere “rüşvet almak-vermek”, “resmi belgeyi bozma- yok etme veya gizleme”, “2863 sayılı yasaya muhalefet” suçlamaları yöneltiliyor. İddianamenin Fatih Belediyesi’ne yönelik hazırlandığı belitildi.

Tamamlanan bu ilk iddianame, örgütlü suçlarla yetkili başsavcı vekilliğine gönderildi.

17 Aralık soruşturması kapsamında aralarında bazı bakan çocukları ile tanınmış işadamlarının da bulunduğu çok sayıda kişi tutuklanmış, ancak bu tutukluluklara yapılan itirazlar sonucunda cezaevinde hiçbir zanlı kalmamıştı.

DHA

YORUM EKLE

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası