Ege Postası
Geri

1928 Bucaspor Başkanı Aktaş: Hedefe yürüyeceğiz

TFF 2'nci ve 3'üncü Lig'de maçların 18 Temmuz'da yeniden başlaması yönündeki kararın kesinleşmesi sonrası, 1928 Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş, kararı yerinde bulduklarını belirterek, "Sezon sonunda hedefimize yürüyeceğiz" dedi.
1928 Bucaspor Başkanı Aktaş: Hedefe yürüyeceğiz
Haberler / Spor
26 Haziran 2020 Cuma 15:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) kararına saygı duyduklarını ifade eden Başkan Aktaş, 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta 4'üncü sırada yer aldıklarını hatırlatarak, "Play-Off hattındayız. Sürecin bu kadar uzaması bütün takımları yıprattı. 18 Temmuz hepimiz için yıpratıcı bir tarih. Biz yarın lig başlayacak gibi hazırlıklarımızı sürdürmüştük" diye konuştu.

"Pandemi arasına Play-Off hattında girmek motivasyonumuzu yüksek tuttu" diyen Cihan Aktaş, "Bazı kulüp başkanları ligin geri kalanının oynanmaması yönünde TFF'ye talepte bulundu. Maçların yeniden başlayacağı tarihin gecikmesinde bu durumun da etkisi oldu. TFF'nin aldığı karara saygılıyız. Keşke süreç bu kadar gecikmeseydi. 1928 Bucaspor, 2'nci Lig iddiasından hiçbir sebeple uzaklaşmadı. Aksine planlamalarımızı derinlemesine hazırladık. İnancımız tam, bu takım sezon sonunda gülen taraf olacak" ifadelerini kullandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası