Ege Postası
Geri

2 grup arasında bıçaklı, sopalı kavga: 1 ölü

Denizli'nin Honaz ilçesinde 2 grup arasında çıkan, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada Hakan Koç (17), bıçaklanarak öldürüldü.
2 grup arasında bıçaklı, sopalı kavga: 1 ölü
Haberler / 3. Sayfa
31 Ağustos 2024 Cumartesi 16:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Kocabaş Mahallesi'nde meydana geldi. Hakan Koç, evinin önünde daha önce kardeşini dövdüğü için aralarında husumet bulunan Burak F. (24) ve arkadaşlarıyla karşılaştı. Koç ile Burak F. arasında tartışma çıktı.

Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Yanlarındaki arkadaşları da kavgaya dahil oldu. Kavgada bıçak ve sopalar kullanıldı. Kavgada Hakan Koç, bıçakla karnından yaralandı.

İhbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Koç'un hayatını kaybettiği belirlendi. Koç'un cansız bedeni otopsi için Honaz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan jandarma, kavgaya karıştıkları belirlenen Burak F.'nin de aralarında bulunduğu 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Soruşturma sürüyor.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası