Ege Postası
Geri

2 kişinin hayatını kaybettiği kazada sürücü, yoldaki ölü köpeğe çarpmamak için manevra yapmış

Aydın'ın Çine ilçesinde 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin yeni detay ortaya çıktı. Hayatını kaybeden Melek Özdağlar'ın (39) başka bir kazada ölen köpeğe çarpmamak için manevra yapınca otomobilin zeytin bahçesine savrulduğu belirlendi.
2 kişinin hayatını kaybettiği kazada sürücü, yoldaki ölü köpeğe çarpmamak için manevra yapmış
Haberler / 3. Sayfa
25 Ağustos 2025 Pazartesi 14:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaza, saat 22.30 sıralarında Aydın-Muğla kara yolu Hallaçlar Mahallesi Kavşağı'nda meydana geldi. Çine istikametine seyir halinde olan Çine İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde görevli Melek Özdağlar yönetimindeki 09 ACA 756 plakalı otomobil, yol kenarındaki zeytin bahçesine savruldu. Kazada sürücü Özdağlar ile yanındaki kızı Irmak Serin (11) ve İngilizce öğretmeni Sibel Beyhan Toprak (41) otomobilde sıkıştı.

KIZININ DURUMU AĞIR

İhbarla bölgeye çok sayıda sağlık ekibi, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılan 3 kişi, sağlık ekiplerine teslim edildi. Özdağlar ile Toprak'ın hayatını kaybettiği belirlendi. 2 kişinin cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan Irmak Serin ise Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Serin'in durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

ÖLÜ KÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN MANEVRA YAPMIŞ

Özdağlar'ın başka bir kazada ölen köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı, kazanın da bu nedenle yaşandığı öğrenildi. Özdağlar'ın cenazesinin otopsiden sonra Diyarbakır'a gönderileceği; Toprak'ın cenazesinin ise bugün Çine'de toprağa verileceği belirtildi.

Öte yandan Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Çine İmam Hatip Ortaokulu İngilizce Öğretmenimiz Sibel Beyhan Toprak'ın vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhumeye Cenab-ı Hakk'tan rahmet, kederli yakınlarına Sabr-ı Cemil niyaz ediyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

SİBEL ÖĞRETMEN, TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada hayatını kaybeden İngilizce öğretmeni Sibel Beyhan Toprak (41) için memleketi Çine'de cenaze töreni düzenlendi.

Törene Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilçe müdürlüğü yetkilerinin yanı sıra çok Toprak'ın meslektaşları ve yakınları katıldı. Toprak, Çine'nin Dutluoluk Mahallesi Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası