Ege Postası
Geri

2. ve 3. lig kulüplerinin taraftarları iftarda buluştu

2. ve 3. ligde mücadele eden takımların taraftarları, iftar yemeğinde bir araya geldi. Taraftar temsilcileri yemekte dostluk mesajları verdi. Eyüpspor Taraftar Derneği’nin Eyüp’te bir restoranda düzenlediği iftar yemeğine, bazı siyasi parti...
2. ve 3. lig kulüplerinin taraftarları iftarda buluştu
Haberler / Spor
26 Temmuz 2013 Cuma 00:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
2. ve 3. ligde mücadele eden takımların taraftarları, iftar yemeğinde bir araya geldi. Taraftar temsilcileri yemekte dostluk mesajları verdi.

Eyüpspor Taraftar Derneği’nin Eyüp’te bir restoranda düzenlediği iftar yemeğine, bazı siyasi parti temsilcileri, Eyüpspor Başkanı Şevket Sever, kulüplerin tribün liderleri ve taraftarlar katıldı. Tribün terörünün son bulması ve taraftarlar arasındaki dostluğa vurgu yapmak amacıyla düzenlenen organizasyonda dostluk mesajları verdi.

İftardan sonra bir açıklama yapan Eyüpspor Taraftar Derneği üyesi Uğur Bozdağ, “Bir takım taraftarı olsan da rengin değil, gönül dilin konuşur bu ortamda. Biz de ebedi Eyüp Sultanlılar olarak diyoruz ki gelin gönül dilimizi birbirimize nakşedelim. Dualarımızı birbirimize edelim. İyiliği konuşalım, dostlukta buluşalım. Bir takım taraftarına bir şey oldu mu, acının rengi ortak oluyor. Biz de diyoruz ki iyi günde de tek renk olalım. Oturalım konuşalım, aynı sofrayı paylaşalım, aynı tasa kaşık sallayalım. Sevenimizle sevmeyenimizle veya dost olanla arasında husumet bulunanla ortak sofrada buluşalım. Geçmişi bir kenara bırakalım. Devir dost olma devri, bir olma devri, birlik olma devri. Artık çok iyi biliyoruz ki vurduyla kırdıyla bir yere varılamıyor” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası