Ege Postası
Geri

20 ilde 'paralel' operasyon çok sayıda gözaltı var

Emniyetteki "yasadışı dinleme" iddialarına yönelik bu kez Ankara merkezli operasyon başlatıldı.Ankara merkezli operasyon 20 ilde eş zamanlı gerçekleştirildi, 40 kişi gözaltına alındı. Daha önceki bir çok operasyonu olmadan önce yazan 'Fuat Avni' dün akşam attığı tweetlerle bu sabah olacakları yine yazdı.
20 ilde 'paralel' operasyon çok sayıda gözaltı var
Haberler / Güncel
25 Şubat 2015 Çarşamba 11:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca emniyetteki “paralel yapıya” yönelik usulsüz dinleme iddiasıyla Ankara merkezli yaklaşık 20 ilde eş zamanlı başlatılan operasyonda, 54 kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu öğrenildi. Bolu, Düzce, Konya, Hakkari ve Diyarbakır'ın da aralarında bulunduğu illerde şu ana kadar yakalama kararı bulunan 54 kişiden 40'ı gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında gözaltına alınanlar Ankara Devlet Demiryolları Hastanesi'nde muayeneden geçirildi. Operasyonda, 54 kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu öğrenildi. 

DİYARBAKIR'DA İKİ POLİSE GÖZALTI
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Emniyetteki paralel yapı ve usulsüz dinleme iddialarına ilişkin düzenlenen operasyon kapsamında Diyarbakır'da 2 polis memuru gözaltına alındı. Sabah saatlerinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince evlerinden gözaltına alınan polis memurları A.A. ve S.İ. sağlık raporu aldırılmasının ardından Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Gözaltına alınan şüphelilerin gerekli işlemler yapıldıktan sonra gün içerisinde Ankara'ya götürülecekleri bildirildi.

FUAT AVNİ YİNE BİLDİ
Daha önceki bir çok operasyonu yapılmadan önce Twitter'da duyuran Fuat Avni, dün akşam tweet atarak bu sabah yapılan gözaltıları yazdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası