Ege Postası
Geri

20 imza bulursam Köşk için adayım

Hafta sonu yapılan CHP’nin kapalı grup toplantısında cumhurbaşkanlığına aday olma niyetini açıklayan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Ben de 20 milletvekilinin imzasını bulursam adayım. Aday olursam AKP’den aday olacakların yolsuzluk ve bu ülkeye yaptıkları ihanetleri ayrıntılı anlatacağım. Seçilirsem Recep’i aklanmak üzere Başbakanlık’tan atarım” dedi.
20 imza bulursam Köşk için adayım
Haberler / Politika
22 Nisan 2014 Salı 09:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANKARA- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan kapalı grup toplantısında, cumhurbaşkanı adayı olma niyetini açıkça duyuran Genç, sosyal medya platformu Twitterüzerinden yaptığı açıklamada, özetle şunları kaydetti:
“Recep, kendisi ve ailesinin yaptığı yolsuzlukları dile getirenlerin tweetlerinin kapatılması ve uğradığı zarar için devletten 50 bin TL manevi tazminat istemiyle AnayasaMahkemesi’ne dava açmış. Daha önce Anayasa Mahkemesi’ne dava açan kişileri ve mahkemeyi şiddetle kınayarak, tüm hak arama yollarına başvurulmadan Anayasa Mahkemesi’ne başvurulmayacağını ciyak ciyak bağıran Recep, aynı yola kendisi başvuruyor.

‘Başbakanlık’tan atarım’
Arkasında bu kadar yolsuzluk iddiası olan bu kişinin bu halk tarafında seçileceğine inanmıyorum. Öncelikle yargıda aklanması gerekir. Ben de 20 milletvekilinin imzasını bulursam adayım. Aday olursam AKP’den aday olacakların yolsuzluk ve bu ülkeye yaptıkları ihanetleri ayrıntılı anlatacağım. Seçilirsem Recep’i aklanmak üzere Başbakanlık’tan atarım.” (MİLLİYET)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası