Ege Postası
Geri

200 metrelik uçuruma yuvarlandı, yaralı kurtuldu

Kayseri’de bir sürücü yaklaşık 200 metrelik uçuruma yuvarlanan araçtan, hava yastıkları sayesinde yaralı olarak kurtuldu.Kaza, Kayseri–Develi karayolu Erciyes Dağı Tekir Yaylası yakınlarında meydana geldi. Ömer Çimen idaresindeki 38 TS...
200 metrelik uçuruma yuvarlandı, yaralı kurtuldu
Haberler / Güncel
13 Mayıs 2013 Pazartesi 12:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri’de bir sürücü yaklaşık 200 metrelik uçuruma yuvarlanan araçtan, hava yastıkları sayesinde yaralı olarak kurtuldu.

Kaza, Kayseri–Develi karayolu Erciyes Dağı Tekir Yaylası yakınlarında meydana geldi. Ömer Çimen idaresindeki 38 TS 677 plakalı otomobil, Tekir Yaylası Mesire Alanı yakınlarında önce karşı şeride geçti, ardından yaklaşık 200 metrelik uçuruma yuvarlandı. Sürücü Çimen, yoldan geçen ve kazayı gören vatandaşlar tarafından araçtan çıkartıldı. Olay yerine ambulans çağrıldı. İlk müdahalesi burada yapılan Çimen, daha sonra sağlık ekipleri ve vatandaşların yardımıyla sedye ile uçurumdan ambulansa taşındı. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Çimen, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Çimen’in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Kaza sırasında aracın hava yastıklarının açıldığı ve Çimen’in başını sert şekilde çarpmasını önlediği anlaşıldı.

Develi ilçesinde avukatlık yaptığı öğrenilen yaralı Ömer Çimen’in, kaza yaptığı aracı ilçeden kiralayarak Kayseri’ye geldiği belirtildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası