Ege Postası
Geri

23 Nisan coşkusu Menderes’i sardı

Menderes Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği binlerce çocuğun katılımıyla gerçekleşti.
23 Nisan coşkusu Menderes’i sardı
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Nisan 2024 Çarşamba 09:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Menderes’te coşkuyla gerçekleşti. Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen çocuk şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Binlerce çocuk ve ailelerinin katıldığı etkinlikte Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek de çocuklarla birlikte eğlendi.

Gün boyu etkinlik

Etkinlikler 8-14 yaş arası çocukların katılımıyla düzenlenen 23 Nisan Çocuk Koşusu ile başladı. Yarışmada dereceye girenler kupa ile ödüllendirilirken koşuya katılan tüm çocuklara günün anısına madalya da hediye edildi. Gün boyu süren etkinliklerin adresi ise Menderes 19 Mayıs Stadı oldu. Alanı dolduran binlerce çocuk ve aileleri yüz boyama, halat çekme, şişme oyun alanlarında ki etkinliklerle keyifli bir gün yaşarken çeşitli ikramlar da çocuklarla buluştu.

Atatürk ile fotoğraf

Alanda kurulan Atatürk köşesinde ise çocuklar özel bir an yaşadı. Menderes Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma ile 3 boyutlu olarak kurulan Atatürk görseli büyük ilgi gördü. Atatürk köşesinde fotoğraf çekilmek isteyen çocuklar ve aileleri uzun kuyruklar oluşturdu.

‘’Bir gün değil her gün’’

23 Nisan’ın ruhunun Menderes’te en iyi şekilde yaşadıklarını ifade eden Menderes belediye Başkanı İlkay Çiçek, ‘’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladık. Yeni dönemde çocuklarımız sadece bayramlarda değil her zaman coşkulu kutlamaların içinde olacak. Bir gün değil her gün çocukların olacak. Bu özel günü çocuklara armağan eden cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyorum. Yaşasın 23 Nisan!’’ diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası