Ege Postası
Geri

23 Nisan’da müzeye

23 Nisan Ulusal Egemnlik ve Çocuk Bayramı’nda Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi’ne girişler ücretsiz
23 Nisan’da müzeye
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Nisan 2013 Pazartesi 10:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Dünyanın en önemli 20 müzesi arasında yer alan ödüllü Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi 23 Nisan’da kapılarını çocuklar için açık tutuyor. 23 Nisan’da müzeyi ziyaret eden çocuklar birbirinden güzel sürprizler ve hediyelerle karşılaşacak. Bir de oyuncak bebek sergisini yer alacağı müzede 23 Nisan tam bir şenlik havasında yaşanacak.
Anne ve babaları çocuklarına 23 Nisan’da eşsiz bir gün yaşatmak için Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi’ne davet eden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, 23 Nisada müzeye girişin ücretsiz olduğunu hatırlatarak, “Toplumların geçmişten geleceğe, sağlıklı bir köprü kurmasını sağlayan müzelere ilgi giderek büyüyor. Kente gelen yerli ve yabancı konuklar da oyuncak müzesine uğramadan geçmiyor. Ancak, özellikle 23 Nisan’da tüm çocuklarımızı müzeye bekliyoruz. Her oyuncak çocuklarda bayram sevinci yaşatır ancak bu kez çocuklar bayramda oyuncak sevinci yaşayacaklar” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası