Ege Postası
Geri

24 ressamdan karma sergi

İzmir'in Ödemiş ilçesinde Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen 24 ressam tarafından Öğretmenler Günü kapsamında ortak karma sergi açtı.
24 ressamdan karma sergi
Haberler / Kültür - Sanat
26 Kasım 2018 Pazartesi 09:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Binası'ndaki sergide, ressamların toplam 51 tablosuna yer verildi. Ressamların suluboya, pastel, yağlı boya ve karışık boya türlerini kullanarak yaptığı eserler, ilk günden büyük ilgi gördü.

Ressam Mihriban Neva Sel'in "Biz ve Ben' ismini verdiği karışık teknikle yaptığı kadının metropol ve kırsaldaki yalnızlığında güçlü durumunu konu alan tablosu ile aynı zamanda emekli öğretmen ve mimar olan ressam Filiz Ersönmezoğlu'nun linol baskı tekniği tuvaline taşıdığı 'Tavuskuşu" ve Melek Göztepe'nin mürekkep tekniği  ile yaptığı 'Atatürk' portresi dikkat çeken eserler oldu. Sergide yazar Tomris Uyar'ın çektiği bir fotoğrafa da yer verildi. Sergi 7 Aralık'a kadar gezilebilecek. (DHA)


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası