Ege Postası
Geri

3 kişiye hayat verdi

Afyonkarahisar’da yüksekten düşen bir adamın organları ailesi tarafından bağışlanarak 3 kişiyi yeniden hayata bağladı.
3 kişiye hayat verdi
Haberler / 3. Sayfa
2 Haziran 2018 Cumartesi 07:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Afyonkarahisar’da 3 gün önce yüksekten düşen Hasan Fidan (40) isimli şahıs Afyonkarahisar Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Tüm müdahalelere rağmen beyin ölümü gerçekleşen Hasan Fidan’ın ailesi organlarını bağışlamak istedi. Bunun üzerine Konya, Isparta ve Antalya’da dokuları uyuşan ve organ bekleyen 3 kişiye haber verildi.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nden Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne gelen nakil ekibi tarafından 2 böbrek ile karaciğer 4 saatlik operasyon sonucu alındı. Sabaha karşı tamamlanan operasyonun ardından Karaciğer Konya’ya, bir böbrek Isparta’ya ve diğer böbrek ise Antalya’ya hazır bekleyen ambulanslarla sevk edildi.

3 kişiye umut olan organları bağışlayan ailenin kimliği belirtilmezken, nakil olacak hastaların kendi illerindeki hastanelerde yapılacak operasyonla organların nakledileceği öğrenildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası