Ege Postası
Geri

30 Ağustos Narlıdere'de coşkuyla kutlandı!

Narlıdere Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Ahmet Pirişitina Demokrasi Meydanı’ndaki konserde, iki ünlü sanatçı Sibel Alaş ve Jale sahne aldı. Alanı dolduran Narlıdereliler, en güzel zafer şarkılarına eşlik etti. Başkan Ali Engin “Atamızın ve mücadele arkadaşlarının bizlere armağan ettiği bu kutlu zaferi sonsuza kadar kutlayacağız” dedi.
30 Ağustos Narlıdere'de coşkuyla kutlandı!
Haberler / Yerel Yönetimler
31 Ağustos 2021 Salı 13:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Narlıdere'de de coşkuyla kutlandı. Program kapsamında önce Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı'nda Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi, sonrasında şehitlik ziyareti yapıldı. Türk Bayrakları ve balonlarla süslenen belediye araçları, gün içinde sokak sokak gezerek zafer şarkıları çaldı. Akşam saatlerinde ise yine Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı'nda Zafer Konseri düzenlendi.

Ünlü sanatçılar Sibel Alaş ve Jale’nin sahne aldığı konserde, alanı dolduran Narlıdereliler zafer şarkılarını birlikte söyledi.

"BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SEMBOLÜ"

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin "Bağımsızlığımızın sembolü olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı Narlıdere olarak coşku ile kutladık. Atamızın ve mücadele arkadaşlarının bizlere armağan ettiği bu kutlu zaferi sonsuza kadar onurla kutlayacağız" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası