Ege Postası
Geri

30 Ağustos Zafer Bayramı Urla’da Kutlandı

Türkiye Cumhuriyetinin varoluş mücadelesi olan ve “Türk Milleti yeni bir inanç ve milli bir azimle kurduğu milli egemenliğinden en küçük bir parçayı bile feda etmeyecektir” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ayrılmadığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93.yıl dönümü Urla Cumhuriyet Meydanında kutlandı.
30 Ağustos Zafer Bayramı Urla’da Kutlandı
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Ağustos 2015 Pazar 12:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ülkemizdeki terör nedeniyle bu yılki 30 Ağustos Zafer Bayramında şenlik, kutlama ve konser yapılmadı. Tören, Urla Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Törene, Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Garnizon Komutanı Piyade Albay Sezgin Erdoğan, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Cumhuriyet Başsavcı Vekili Abdurrahman Hacı Salihoğlu, Siyasi Parti temsilcileri, Sivil Toplum Kurumları ve Urla Halkı katıldı.
ATATÜK VE SİLAH ARKADAŞLARINA MİNNETTARIZ
Esir olarak veya birinin boyunduruğu altında yaşamak tarihimizde görüşmemiştir ve görülmeyecektir diyerek günün anlam ve önemini belirten konuşmasına başlayan İzmir Cengiz Aytmatov Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Baş Yardımcısı Mustafa Taşkaya; “Ülkemiz işgal altındayken bir kahraman olarak meydana çıkan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları vatanımızı bu halden kurtararak bizlere zafer hediye etmiştir. Hain düşmanın haksız işgaline dur diyen ve kanımızın son damlasını akıtmadan yurdumuzu bırakmayacağımızı dünyaya ispatlayan bu büyük zaferi her yıl 30 Ağustosu bayram olarak kutluyoruz” ifadelerini kullandı.
30 Ağustos Zafer Bayramı programı Urla Hakan Çeken Merkezinde, Urla Kaymakamlığı tarafından düzenlenen resepsiyon ile devam etti. Resepsiyonun ardından Yıldıztepe Şehitliği ziyaret edilerek, Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Garnizon Komutanı Piyade Albay Sezgin Erdoğan ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar tarafından çelenk bırakıldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası