Ege Postası
Geri

37 ayrı suçtan aranan şüpheli yakalandı

İzmir'de 37 ayrı suçtan toplam 51 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis ve 313 bin lira para cezası ile aranan 1 kişi yakaladı. 
37 ayrı suçtan aranan şüpheli yakalandı
Haberler / İzmir
14 Temmuz 2016 Perşembe 10:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde dolandırıcılık, yaralama, hakaret ve görevi kötüye kullanma olmak üzere toplam 37 ayrı suçtan 51 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ve 313 bin lira para cezası ile aranan T.Ö.(43) isimli şahıs, geçtiğimiz Pazar günü, Buca ilçesi Menderes Caddesi üzerinde polis ekiplerince yakalandı. T.Ö. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

HIRSIZLIK YAPARKEN YAKALANDI

Öte yandan hakkında 8 ayrı suçtan toplam 8 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlenen 39 yaşındaki T.G., İzmir'in Buca İlçesi'nde bir ATM'den hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı. 

Buca'da, bir bankanın ATM'sinden saat 02.15 sıralarında para çalmaya kalkıyan bir kişi, İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, kabinin içinde suçüstü yakalandı. Olay yerinde merdiven, oksijen kaynağı, piknik tüpü, matkap, eldiven, şapka, tornavida, çekiç, telsiz, kulaklık ve bu malzemeleri taşımakta kullanılan iki çanta ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin 9 ayrı suçtan toplam 8 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan T.G. olduğu ve İzmir'e İstanbul'dan geldiği anlaşıldı. 

İşlemlerin tamamlanmasının ardıdan adliyeye sevk edilen T.G. cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası