Ege Postası
Geri

4 bin 908 terörist etkisiz hale getirildi

Güvenlik güçleri, 2018'in ilk 4 ayında düzenlediği operasyonlarda 4 bin 908 teröristi etkisiz hale getirerek, YPG/PKK'nın kabusu oldu.
4 bin 908 terörist  etkisiz hale getirildi
Haberler / Güncel
11 Mayıs 2018 Cuma 07:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mehmetçik, hem yurtiçinde hem de yurtdışında eli kanlı teröristlere darbe üstüne darbe indirdi. Yıl boyunca gece gündüz demeden şehir merkezi ve kırsal alanların yanı sıra Irak ve Suriye'de de, teröristlerin peşini bırakmayan, haftalarca arazide kalarak operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri, terör örgütü YPG/PKK'yı 2018'in ocak, şubat, mart ve nisan ayında bitme noktasına getirdi.

747 HAİN TUTUKLANDI

Güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği operasyonlarla, 4 bin 908 teröristi etkisiz hale geldi. PKK ve örgütün gençlik yapılanmasına yönelik pek çok ilde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 2 bin 323 zanlıdan HDP ve DBP'li yöneticilerin yanı sıra DTK Eşbaşkanı Leyla Güven'in de aralarında bulunduğu 747'si tutuklandı. 

KANLARI YERDE KALMADI

4 aylık kış ve bahar ayında, PKK'nın saldırılarında 80 güvenlik görevlisi şehit düştü. Aynı süreçte 18 sivilin yaşamını yitirdiği terör saldırılarında, 140 kişi yaralandı. Operasyon ve saldırılarda yaralanan 117 asker tedavi altına alındı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası