Ege Postası
Geri

4 günde 4 bin esnaf

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy, ilçe esnafının Kurban Bayramı’nı kutlamak için dört günde dört bin civarında esnafın elini sıkarak ulaşılması güç bir rekora imza attı.
4 günde 4 bin esnaf
Haberler / Yerel Politika
14 Ekim 2013 Pazartesi 16:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çalışmalarına hız veren CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy, ilçede yer alan 16 mahallenin tümünde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek bayram tebriği gerçekleştirdi. Önceden hazırlamış olduğu bayram tebrik kartlarını Gaziemirli vatandaşların evlerine ulaştıran Demirsoy, esnaflara da bizzat uğrayarak bayram kutlamasının yanı sıra esnaflarla sohbet etti. Esnafın zor günler geçirdiğini ve alışveriş merkezlerinin (AVM) şehir içinde kurulmasından dolayı esnafın mağdur olduğunu belirten Demirsoy “ Esnafları yılın her günü ziyaret eden birisi olarak onların isteklerini ve sıkıntılarını çok net biliyorum. AVM’ler küçük esnafın şuan için en önemli sorunudur. Şehir içinde rekabet koşullarını olumsuz etkileyen bu durumun düzeltilmesi için TBMM’de konu ile ilgili esnaftan yana düzenlemelerin bir an önce gerçekleştirilmesi gereklidir” dedi.

GAZİEMİR’İN HER SOKAĞINDA AYAK İZİM VAR

Türkiye’de, siyasetçi kavramının halkın gözünde sadece seçim zamanları oy isteyen kişiler şeklinde görüldüğünü söyleyen Demirsoy, Gaziemir’de bu algıyı değiştirmek için yıllardır mücadele verdiğini belirtti. 8 sene CHP İlçe Başkanlığı yaptığı dönemlerde de sonrasında da halkla 365 gün iç içe olduğunu belirten Demirsoy; “ Gaziemirli vatandaşlarla aramızda uzun yıllara dayanan bir gönül köprümüz var. Bizler güçlü bir iletişim bağıyla yol alıyoruz. Çünkü ben yılın her günü esnafımızla, halkımızla iletişim içerisindeyim. Başkan seçildiğim zaman da bu olgu güçlenerek devam edecek. Halka rağmen değil halk için hizmet eden bir anlayışı temsil ediyorum. Gaziemir’in tüm kesimlerini ziyaret etmeye devam ediyorum ve ilçemizin 16 mahallesinin tüm sokaklarında ayak izim var” dedi.

MUTLU İNSANLARIN YAŞADIĞI AYDINLIK GAZİEMİR

“Yola çıkarken “mutlu insanların yaşadığı aydınlık Gaziemir’i gelin hep birlikte yaratalım” demiştim. Bu vesileyle halkımızın bayramını kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” şeklinde konuşan Demirsoy’a esnaflar teşekkür etti. Kendilerinin Demirsoy tarafından sürekli ziyaret edildiklerini, Demirsoy’un sadece seçim zamanları değil, her zaman kendileri ile iletişim kurduğunu belirten esnaflar bu durumdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası