Ege Postası
Geri

45 derece sıcakta kesintisiz hizmet

Ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklar, nemli havayla birlikte daha da çok yükselirken Aliağa Belediyesi ekipleri aşırı sıcağa rağmen kentin dört bir yanında en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyor. Sıcaklığın 40-45 derece arasında seyrettiği gölgede termometrelerin 36 dereceyi gösterdiği Aliağa’da, belediye kentin muhtelif mahallelerinde yol, kaldırım, otopark, park ve çeşitli düzenleme çalışmalarına devam ediyor.
45 derece sıcakta kesintisiz hizmet
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Temmuz 2012 Perşembe 12:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR-Siteler mahallesinde yol ve kaldırım çalışmalarına devam eden Aliağa Belediyesi diğer mahallerde de mahallelilerin beklentileri doğrultusunda hizmet üretmeye devam ediyor. Aşırı sıcaklar hayatı olumsuz etkilese de Aliağa Belediyesi mahalle ve sokak sakinlerinin beklentisi doğrultusunda Siteler Mahallesi’nin yanı sıra; Helvacı, Yeni ve Kültür mahallesindeki ekiplerin özverili çalışmalarıyla hizmet üretmeye devam ediyor. 

 

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN 2 OTOPARK

Aliağa Belediyesi; Çanakkale yolu ile Fevzipaşa Caddesi arasında kalan 3 Bin metrekarelik atıl bölgeyi düzenlemeye devam ederken Yeni Mahalle 569 sokağı da düzenliyor. Bin 400 metrekarelik taş döşemesi yaparak sokağı yenileyecek Aliağa Belediyesi Atatürk Mahallesi, Güneş Sokak’ta Bin 200 metrekarelik otopark düzenlemesi yaparken, Kültür Mahallesi 240 sokakta da 450 metrekarelik otopark düzenlemesine devam ediyor.

 

“DAHA GÜZEL BİR ALİAĞA BİR YAZ-KIŞ DEMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Aşırı sıcağa rağmen insanüstü gayret gösteren işçilerin takdiri fazlasıyla hak ettiğini belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; “Nefes almanın dahi zor olduğu, aşırı sıcak günler yaşıyoruz. Aşırı sıcak havaya rağmen ekiplerimiz yurttaşlarımızın hizmet beklentisine paralel olarak çalışmalarını sürdürüyor. Yaz-kış demeden kentin dört bir noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu sıcağa rağmen yapılan çalışmaları da yurttaşlarımız takdirle karşılıyor. Daha güzel daha yaşanılabilir bir Aliağa için çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Sıcak havada özveriyle çalışan tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası