Ege Postası
Geri

5 çocuğu elektrik çarpmıştı: Belediye delil olan oyun aletlerini alıp götürdü!

Bağcılar Plevne Çocuk Parkı'nda 5 çocuğa elektrik çarpan oyun aletleri delil niteliğinde olmasına rağmen belediye ekiplerince başka bir yere nakledildi.
5 çocuğu elektrik çarpmıştı: Belediye delil olan oyun aletlerini alıp götürdü!
Haberler / Güncel
25 Kasım 2025 Salı 09:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dün İstanbul Bağcılar'da Plevne Çocuk Parkı'nda, Nevin Mehmet Bilginer İlkokulu'nda okuyan 5 öğrenci, okuldan çıktıktan sonra parkta oynamaya başladı. Jeton ile çalışan oyuncak motosikletlere binen 5 çocuk, elektrik akımına kapıldı. Çocukların sağlık durumlarının ağır olmadığı, ilk müdahalenin ardından 5 çocuğun tedbir amacıyla farklı hastanelere sevk edildiği öğrenildi.

BELEDİYE PARKI KAPATTI

Olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık çocukların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken Bağcılar Belediyesi ekipleri parkı kapattı. Polis ekipleri olaya ilişkin inceleme başlattı.

DELİL OLAN OYUN ALETLERİ TAŞINDI!

Parkta oyun oynayan çocuklara elektrik çarpmasına tepkiler sürmeye devam ederken dün skandal bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. AKP'li belediye ekipleri tarafından delil niteliğindeki oyun aletlerinin kamyona yüklenerek başka bir yere götürüldüğü öğrenildi.

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) İstanbul Şubesi Y.K. Başkanı Burak Daşdemir ve Y.K. Yazmanı Bülent Yılmaz'ın da yer aldığı heyet, bölgede yaptıkları incelemenin ardından açıklama yaptı.

Daşdemir, parktan görüntü alınmasına polis ekiplerinin izin vermediğini, delil niteliğindeki oyun aletlerinin de yerinden kıpırdatılmaması gerekirken belediye ekipleri tarafından götürüldüğünü açıkladı:

"Parka geldiğimizde mühürlendiğini ve burada polis memurlarının olduğunu gördük. Görüntü almamıza ne yazık ki izin verilmedi. Ancak öğrendiğimize göre orada çocukların elektrik akımına kapıldığı oyun aletleri belediye ekiplerince toplanmıştı. Normalde adli delil olması gereken ve yerinden kıpırdatılmaması gereken bu oyun aletlerinin böyle alelacele toplanması son derece manidar. Bu tür olaylar elektrik tesisatlarında denetimin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi."

 

Çocuk parkında dehşet! 4 çocuk elektrik akımına kapıldı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası